The appearance of this exceptional beer is matched only by its taste! To make our Framboise, we add raspberry juice to our lambic. That gives it a delicate fruity aroma and a beautiful dark pink colour, just like the dress I wore to our cousin Willy’s wedding. (But that’s of no interest to you since you undoubtedly don’t know Willy). Framboise is served as an aperitif, but I also use it in cooking. And when I don’t finish the bottle in my preparations, I finish it in my glass.
- 29 maart 2023
We komen dit jaar weer terug met Beer & Food Festival, 24 juni is het weer zover! Nieuwe brouwerijen, nieuwe hapjes deze editie wil je niet missen. Meer informatie volgt snel op de socials en via www.beerandfoodfestival.nl
- 8 september 2022
Op 24 september 2022 zal wederom het Beer & Food Festival plaatsvinden! Deelnemende cafés en restaurants organiseren het Beer & Food Festival waarbij foodpairing centraal zal staan.Lokale en niet-lokale brouwerijen zullen hun bieren presenteren in combinatie met hapjes die zijn ontwikkeld samen met restaurants en cafés van de Klappeijstraat. Een bijzondere culinaire ervaring!
Het assortiment beslaat zo’n 200+ bieren en zo’n 40 whisky’s. Het café heeft 4 eigen huisbieren, het Beurs Zilverblond, Beurs Tripel Goud, Beurs Saizoentje en de Beurs Stout.
Heerlijke bieren en mateloos populair! Perfect te combineren met de eigen ‘Saizoentje’ Kaas uit de streek.
Klik hier voor ons volledige assortiment
- Klappeijstraat 4
- 4901 HE, Oosterhout
- Tel: 0162 – 453 477
- info@cafedebeurs.nl
- Maandag:
- 14:00 – 01:00
- Dinsdag:
- 14:00 – 01:00
- Woensdag:
- 14:00 – 01:00
- Donderdag:
- 14:00 – 01:00
- Vrijdag:
- 14:00 – 02:00
- Zaterdag:
- 11:00 – 02:00
- Zondag:
- 11:00 – 01:00