Zundert 8

Zundert Trappist is een kastanjekleurig bovengistend bier met nagisting op fles. Het bevat 8% alcohol. We hebben gekozen voor een bier dat we ‘een beetje weerbarstig’ noemen. Dat wil zeggen, Zundert Trappist is een bier dat je de tijd moet geven om daadwerkelijk te doorgronden.
Ons trappistenbier heeft een veelbelovende geur met een zweem van kruiden en specerijen. In de aanzet is Zundert Trappist bloemig en iets zoet. Geef het bier wat tijd en het karakter evolueert van licht karamel naar een mooie en droge hopbitterheid. In de lange afdronk vloeien de bitters samen met een aangename kruidigheid op de achtergrond.

Check in op Untappd
Vol:8%
IBU:34

Westmalle Trappist Tripel

Was first brewed in 1934 and the recipe has not changed since 1956. It is made with pale candy sugar and has a very pale color produced from a mash of light pilsener malts. Styrian Goldings hops are used along with some German varieties and the classic Saaz pilsener hop. After a long secondary fermentation, the Tripel Westmalle is bottled with a dose of sugar and yeast. This beer holds up well in the bottle over time and seems to soften with age.

Check in op Untappd
Vol:9%
IBU:36

La Trappe Tripel

A golden blonde Trappist ale with a white head. Fruity aromas of peach and apricot combined with a floral aroma. La Trappe Tripel is a classic Trappist ale with a powerful and full flavour. In addition, this ale has a candy-sweet and light malty character. The aftertaste is bitter and slightly dry.

Check in op Untappd
Vol:8%
IBU:27

Chimay Cinq Cents (White)

Named Cinq Cents in 75 cl (25.4 fl.oz.) bottles, this beer, with its typical golden color, slightly hazy appearance and fine head, is especially characterized by its aroma which results from an agreeable combination of fresh hops and yeast.

It was first brewed by the monks of Chimay at Scourmont Abbey in 1966.

Above all it is the fruity notes of muscat and raisins that give this beer a particularly attractive aroma.

Check in op Untappd
Vol:8%
IBU:38