Malheur Bière Brut “à la méthode originale” is an exclusive rich beer with 11% alcohol by volume, bottled and refermented up to three times in the bottle. Malheur has succeeded in developing a process whereby the yeast is collected in the bottleneck. The yeast is frozen and removed using the “dégorgement” process whereby only the ambient pressure in the bottle is used to force the yeast out again. The result is a refined sparkling beer with a lively head and elegant aftertaste. Beer guru Michael Jackson described Malheur Bière Brut as a new “World Classic”, suitable as an aperitif, dessert or digestive: strong but silky-smooth, with a powerful, dry aftertaste, very aromatic, velvety peach and rose, apricot, vanilla, orange, lemon rind, strongly bound and quietly controlled.
- 29 maart 2023
We komen dit jaar weer terug met Beer & Food Festival, 24 juni is het weer zover! Nieuwe brouwerijen, nieuwe hapjes deze editie wil je niet missen. Meer informatie volgt snel op de socials en via www.beerandfoodfestival.nl
- 8 september 2022
Op 24 september 2022 zal wederom het Beer & Food Festival plaatsvinden! Deelnemende cafés en restaurants organiseren het Beer & Food Festival waarbij foodpairing centraal zal staan.Lokale en niet-lokale brouwerijen zullen hun bieren presenteren in combinatie met hapjes die zijn ontwikkeld samen met restaurants en cafés van de Klappeijstraat. Een bijzondere culinaire ervaring!
Het assortiment beslaat zo’n 200+ bieren en zo’n 40 whisky’s. Het café heeft 4 eigen huisbieren, het Beurs Zilverblond, Beurs Tripel Goud, Beurs Saizoentje en de Beurs Stout.
Heerlijke bieren en mateloos populair! Perfect te combineren met de eigen ‘Saizoentje’ Kaas uit de streek.
Klik hier voor ons volledige assortiment
- Klappeijstraat 4
- 4901 HE, Oosterhout
- Tel: 0162 – 453 477
- info@cafedebeurs.nl
- Maandag:
- 14:00 – 01:00
- Dinsdag:
- 14:00 – 01:00
- Woensdag:
- 14:00 – 01:00
- Donderdag:
- 14:00 – 01:00
- Vrijdag:
- 14:00 – 02:00
- Zaterdag:
- 11:00 – 02:00
- Zondag:
- 11:00 – 01:00