Was first brewed in 1934 and the recipe has not changed since 1956. It is made with pale candy sugar and has a very pale color produced from a mash of light pilsener malts. Styrian Goldings hops are used along with some German varieties and the classic Saaz pilsener hop. After a long secondary fermentation, the Tripel Westmalle is bottled with a dose of sugar and yeast. This beer holds up well in the bottle over time and seems to soften with age.
- 29 maart 2023
We komen dit jaar weer terug met Beer & Food Festival, 24 juni is het weer zover! Nieuwe brouwerijen, nieuwe hapjes deze editie wil je niet missen. Meer informatie volgt snel op de socials en via www.beerandfoodfestival.nl
- 8 september 2022
Op 24 september 2022 zal wederom het Beer & Food Festival plaatsvinden! Deelnemende cafés en restaurants organiseren het Beer & Food Festival waarbij foodpairing centraal zal staan.Lokale en niet-lokale brouwerijen zullen hun bieren presenteren in combinatie met hapjes die zijn ontwikkeld samen met restaurants en cafés van de Klappeijstraat. Een bijzondere culinaire ervaring!
Het assortiment beslaat zo’n 200+ bieren en zo’n 40 whisky’s. Het café heeft 4 eigen huisbieren, het Beurs Zilverblond, Beurs Tripel Goud, Beurs Saizoentje en de Beurs Stout.
Heerlijke bieren en mateloos populair! Perfect te combineren met de eigen ‘Saizoentje’ Kaas uit de streek.
Klik hier voor ons volledige assortiment
- Klappeijstraat 4
- 4901 HE, Oosterhout
- Tel: 0162 – 453 477
- info@cafedebeurs.nl
- Maandag:
- 14:00 – 01:00
- Dinsdag:
- 14:00 – 01:00
- Woensdag:
- 14:00 – 01:00
- Donderdag:
- 14:00 – 01:00
- Vrijdag:
- 14:00 – 02:00
- Zaterdag:
- 11:00 – 02:00
- Zondag:
- 11:00 – 01:00