Tesselaar Dukdalf(Belgian Quadrupel)

Tesselaar Dukdalf is een stoer krachtig bier van 10% vol. Alc. Een echte Quadrupel! De rijke donkerkopere kleur ontstaat door een variatie aan geroosterde gerst en mout soorten.

Vol van smaak, met prachtige moutbittertonen gecombineerd met een zachte hopbitter door de bijzondere Marynka hop. Een klein zoetje maakt een fluweelzachte afdronk!

Tesselaar Dukdalf dankt zijn naam aan zijn eigenschappen. De dukdalf is die stoere aanmeerpaal voor steun in de veilige haven. De veilige haven als het Horntje, waar de Tesselse veerboot aanmeert of Ouweskil waar de kotters en pleziervaart veilig binnen liggen. Maar overdrachtelijk kan het ook de thuishaven Texel zijn waar de Tesselaar kinderen opgroeien, volwassen worden, uitvliegen naar de ‘Overkant’ en weer Thuus kunnen komen!

Onze familiebrouwerij is de thuishaven, nu ook Sander de oudste van de drie kinderen Diks definitief voor het brouwers vak heeft gekozen en dagelijks in de brouwerij te vinden is.

Tesselaar Dukdalf drink je samen met jou veilige steun en toeverlaat.

De prachtige kruik kun je tijdens het drinken ook hersluiten met de beugelsluiting waardoor je rustig kunt genieten van dit speciale bier.

Ieder jaar maakt de Tesselaar familie een speciaal bier om te delen!

Een bier om samen te drinken met jou Dukdalf!

Verkrijgbaar op Texel of bij de Betere slijter in Nederland

Check in op Untappd
Vol:10%
IBU: